BĂTAIE GENERALĂ în fața Tribunalului din Constanța: 11 persoane au fost AMENDATE

Publicat: 24 01. 2019, 17:22
Actualizat: 26 03. 2019, 06:28

Jandarmii constănțeni au fost nevoiți să intervină, joi, în fața Tribunalului din Constanța, după ce mai multe persoane s-au luat la ceartă și apoi la bătaie. Totul s-a întâmplat în jurul orei 12:30.

Scandalul a fost observat de militarii care păzeau Tribunalul. Aceștia au anunțat dispeceratul Inspectoratului Județean de Jandarmi și au cerut sprijin pentru a opri scandalul.

„Două echipaje de jandarmerie s-au deplasat imediat la fața locului și au intervenit pentru aplanarea conflictului, imobilizând persoanele care intenționau să fugă la vederea oamenilor legii”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Constanța, Răzvan Ivan.

Persoanele implicate au fost duse la Secție 3 Poliție, unde au fost amendate.

„În vederea stabilirii situației de fapt, 11 persoane au fost conduse la sediul Secției 3 Poliție Constanța, unde au fost sancționate contravențional de către jandarmi, cu amenzi în cuantum total de 11.000 de lei”, a adăugat Ivan.

Scandalul a avut loc întâmplător în fața Tribunalului Constanța, neavând legătură cu dosarele aflate pe rolul instanțelor la momentul respectiv.

Foto: Captură