Bătaie în Centrul istoric al Bucureștiului. O persoană a murit. Victima este un fost angajat SRI

Publicat: 09 03. 2013, 18:44
Actualizat: 23 08. 2013, 01:51

Un bărbat a murit, sâmbătă dimineața, în urma unei bătăi ce a avut loc în Centrul istoric al Bucureștiului, agresorul și martorii fiind duși la audieri la Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

Bărbatul decedat avea 36 de ani și a fost angajat al Serviciului Român de Informații (SRI), susțin surse judiciare. Între el și un tânăr a izbucnit o ceartă care a degenerat.

Cei doi au petrecut în același bar, dar la mese diferite. În momentul în care fostul angajat al SRI a părăsit localul și agresorul acestuia s-a decis să plece. Cearta dintre ei a izbucnit după ce au ieșit din bar, martorii spunând că victima a fost lovită cu pumnii și picioarele, însă nimeni nu a intervenit să-i despartă. Polițiștii încercă să stabilească motivele disputei.

Bărbatul de 36 de ani a fost găsit căzut sâmbătă, la ora 6.00, pe strada Șelari, din Centrul istoric al Capitalei.

Cazul a fost semnalat la serviciul unic de urgență. Medicii au încercat aproximativ o oră să-l resusciteze, în final constatând decesul bărbatului de 36 de ani, al cărui trup a fost dus la Institutul Național de Medicină Legală, unde se va stabili dacă moartea a survenit loviturilor primite sau alta a fost cauza.

În urma investigațiilor, agresorul, în vârstă de 20 de ani, a fost găsit, el aflându-se într-o stare avansată de ebrietate. El și martori ai incidentului au fost duși la audieri.