BĂTAIE între băcăuani pentru televizoare la PROMOȚIE, la inaugurararea unui HIPERMARKET

Publicat: 09 02. 2019, 12:47

Vineri, s-a deschis noul magazin Kaufland din Narcisa, Bacău, iar televizoarele cu Led au fost la promoție. Prețul de 700 de lei i-a făcut pe băcăuani să se lupte, să se îmbrâncească, să alerge prin supermarket cu televizoarele pe care le țineau strâns în brațe. În clipul video care a devenit viral, iese în evidență bătaia cot la cot între un bărbat și o femeie. Bărbatul masiv împinge televizorul câțiva metri, dar femeia nu se lasă, îl urmărește și îl trage de umeri. Alții au fost mai norocoși și nu au avut parte de o confruntare la fel de cruntă. Au ieșit din mulțime, ținând triumfători în brațe televizorul de 700 de lei. Unii au prins chiar câte două televizoare.

Românii s-au dovedit nu o dată adevărați vânători de promoții. Anul trecut, câteva băncuțe de exterior la preț redus i-au determinat pe clienții unui hipermarket din Mamaia să facă un adevărat spectacol de forță. Au tras de cutii și s-au împins. Unii dintre ei au pierdut războiul, alții în schimb, s-au ales cu bănci cu 60 de lei mai ieftine.

Alimente, mobilă sau hârtie igienică… Românii nu ratează reducerile

Acum doi ani, în Brăila, vedeta promoțiilor a fost hârtia igienică. Baxul cu 10 suluri de hârtie igienică era redus de la 7,62 lei la 4,49 lei. Când marfa de la raft s-a terminat, oamenii au intrat în magazia supermarketului și au luat singuri baxurile, încărcându-le în cărucioare, până au terminat toată marfa. „Doamne ferește!”, exclamau atunci angajații care îi priveau pe clienții dezlănțuiți. 

Tot acum doi ani, cozonacii reduși cu 2 lei au fost motiv de bătaie pentru cumpărătorii din Iași. Promoția la cozonaci a stârnit imagini violente cu adulți și copii care se îmbrânceau, cădeau, alergau și se opuneau forțelor de ordine.