Bătaie între două grupuri de romi la Timișoara, două persoane au ajuns la spital

Publicat: 01 08. 2013, 22:01
Actualizat: 11 02. 2016, 03:05

Un scandal a izbucnit, joi seară, la Timișoara, între două grupuri de rromi, două persoane ajungând la Spitalul Județean din municipiu, pentru îngrijiri medicale, în timp ce alte două au fost conduse la Poliție, pentru audieri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș, Ancuța Moraru, a declarat corespondentului MEDIAFAX că pe strada Brașov, din municipiu, a izbucnit un scandal între două grupuri de romi, iar un echipaj de jandarmi ajuns la fața locului a aplanat conflictul.

„Pe strada Brașov din Timișoara a izbucnit un conflict între două grupuri de rromi, un echipaj de jandarmi sosit la fața locului a reușit să aplaneze conflictul. În urma scandalului, două persoane au ajuns la Spitalul Județean Timișoara, însă fără a apela la Ambulanță, acestea având răni ușoare. Alte două persoane au fost conduse la Secția 3 Poliție, pentru audieri”, a declarat Ancuța Moraru.

Potrivit sursei citate, la Spitalul Județean Timișoara s-au adunat, la scurt timp, mai multe persoane implicate în scandal.

Echipaje ale Poliției s-au deplasat, de asemenea, la Spitalul Județean Timișoara pentru a aplana un eventual conflict ce ar putea izbucni.

Potrivit unor surse din cadrul Poliției, în conflictul dintre cele două grupuri de tromi au fost folosite topoare.