Bătaie la un spital din Timișoara între un paznic și o infirmieră. Motivul încăierării- VIDEO

Publicat: 16 05. 2019, 10:32

Fata a venit la spital marți, în jurul orelor 20:00, când programul de vizită pentru aparținători se încheiase și l-a rugat pe agentul de pază să o lase să-și viziteze mama care este infirmieră la Secția de Chirurgie Vasculară, potrivit  opiniatimisoarei.ro.

Bărbatul i-a permis fetei să intre în spital, dar aceasta s-ar fi dus de fapt la vestiarul de la subsol, de unde a ieșit cu o plasă și s-a întros după câteva minute împreună cu trei prieteni. De data aceasta paznicul nu i-a mai permis fetei să intre în unitatea medicală, sub pretextul că aparținătorii care erau de față începuseră să vocifereze.

În acel moment, tânăra a sunat-o pe mama sa, infirmieră în spitalul județean din Timișoara. Femeia a venit să rezolve problema și a izbucnit o încăierare între ea și agentul care nu-i lăsase fiica să o viziteze.

Cei doi angajați au depus plângere unul împotriva celuilalt, iar conducerea spitalului a deschis o anchetă internă.

„Se va constitui o comisie pentru a analiza aspectele petrecute, se va cere punctul de vedere tuturor celor implicați. În urma analizei efectuată de către comisie se va stabili exact ceea ce s-a întâmplat în seara respectivă. În funcție de concluziile comisiei se vor stabili măsurile necesare. Toată lumea în spitalul județean trebuie să respecte regulamentele și procedurile. Tot ceea ce se desfășoară în cadrul instituției este bazat pe legalitate”, a declarat Marius Craina, managerul Spitalului Județean Timișoara, pentru Tion.ro.

Un martor a filmat momentul violent: