Bătrână accidentată grav în curtea unui spital din Brașov chiar de mașina care aducea mâncarea pentru bolnavi

Publicat: 26 09. 2012, 13:20
Actualizat: 06 02. 2019, 01:35
O femeie de 91 de ani care se afla, miercuri, în curtea Spitalului "Tractorul" din Brașov a fost accidentată grav de o mașină care aducea mâncarea pentru bolnavii din unitatea medicală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

O femeie de 91 de ani care se afla, miercuri, în curtea Spitalului „Tractorul” din Brașov a fost accidentată grav de o mașină care aducea mâncarea pentru bolnavii din unitatea medicală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul s-a produs în jurul orei 12.00, primele cercetări ale Poliției arătând că șoferul unui autoturism Dacia care aducea mâncarea la spital a încercat să dea cu spatele și nu s-a asigurat, femeia fiind prinsă sub roțile mașinii.

La locul accidentului a ajuns un echipaj de descarcerare care a scos-o pe bătrână de sub roțile autoturismului, victima primind apoi îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD.

„Femeia în vârstă de 91 de ani a fost rănită grav, suferind traumatisme la cap, brațe și torace. Un echipaj SMURD îi acordă în acest moment îngrijiri, însă nu știm care sunt șansele sale de supraviețuire”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, Ciprian Sfreja.

De asemenea, la Spitalul Tractorul a sosit și o echipă de polițiști care fac cercetări la fața locului.

Până în prezent anchetatorii nu au stabilit dacă femeia era pacientă a spitalului sau venise în vizită la un pacient.