Bătrână în stare gravă la spital după ce a fost bătută și violată de un recidivist

Publicat: 19 02. 2014, 14:36
Actualizat: 31 01. 2019, 22:08

Potrivit primelor informații oferite de polițiști, tânărul de 25 de ani a intrat în locuința femeii în timp ce aceasta dormea, spărgând ușa de la intrare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ulterior, tânărul a început să o lovească pe bătrână cu pumnii și picioarele, după care a violat-o, apoi a fugit din locuință.

Cu un ultim efort, femeia a reușit să sune la numărul de urgență 112 pentru a reclama abuzul sexual și pentru a solicita o ambulanță.

„Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde medicii au diagnosticat-o cu fractură de picior și numeroase echimoze, având nevoie, la o primă evaluare, de 45-50 de zile de îngrijiri medicale. La indicațiile femeii, tânărul de 25 de ani a fost identificat de polițiști și reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, sub acuzațiile de viol și violare de domiciliu, urmând a fi prezentat la Parchet, respectiv Judecătorie, cu propunerea de arestare preventivă”, a declarat, miercuri, responsabilul mass-media din cadrul Poliției Județene Vaslui, Alina Tonica.

Potrivit acesteia, tânărul de 25 de ani este recidivist, având alte două violuri la activ, acesta fiind eliberat din penitenciar în vara anului trecut.