Bătrânul de 82 de ani care și-a ucis colegul de salon din spital a murit

Publicat: 12 06. 2012, 14:03
Actualizat: 16 05. 2013, 11:15

Bătrânul de 82 de ani care luni și-a înjunghiat mortal un coleg de salon de la Clinica de Cardiologie a Spitalului „Sfântul Siridon” din Iași a murit în urma unui stop cardio-respirator, la Spitalul de Psihiatrie Socola, unde fusese adus pentru un control psihiatric, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ilie Roșu, care a înjunghiat cu un cuțit un pacient aflat pe un pat din același salon, fusese dus la Spitalul Socola pentru un control psihiatric, iar marți dimineață bărbatul a murit în urma unui stop cardio-respirator, medicii încercând fără succes să îl resusciteze timp de 40 de minute.

Procurorii începuseră împotriva sa cercetări pentru omor calificat, după ce luni dimineață Ilie Roșu a înjunghiat mortal un bărbat în vârstă de 78 de ani, coleg de salon cu el la Clinica de Cardiologie de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași.

Potrivit anchetatorilor, agresorul i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit colegului său de salon. Acesta din urmă era pe perfuzii, iar medicii spun că bărbatul era extrem de liniștit.

În momentul incidentului, în salon se aflau în total opt pacienți, precum și o asistentă care a încercat să intervină, fiind rănită la o mână.

Atacatorul urma să fie externat din spital în cursul zilei de luni. Rudele bărbatului spun că acesta a mai avut în trecut manifestări violente, pe fondul consumului de alcool.