Bătut și abandonat în stare gravă în fața unui bar, de către șase tineri. De la ce a pornit conflictul

Publicat: 15 01. 2015, 11:52
Actualizat: 15 01. 2015, 13:11

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Vaslui, incidentul s-a petrecut în stradă, la terminarea programului barului, în momentul în care bărbatul de 38 de ani și doi prieteni de-ai săi, cu care băuse în local, au vrut să plece spre casă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pe imaginele surprinse de o cameră de supraveghere a localului se vede cum victima este acostată de doi tineri atunci când încerca să urce într-un taximetru, ulterior făcându-și apariția și alte patru persoane, care ieșiseră cu câteva minute mai devreme din local, în așteptarea bărbatului de 38 de ani.

Bărbatul a fost lovit cu pumnii și picioarele, precum și cu un baston metalic, fiind lăsat în stare de inconștiență în mijlocul străzii, de unde, câteva minute mai târziu, a fost luat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Intervenția echipajului medical, precum și a forțelor de ordine, a fost solicitată la 112 de unul din cei doi prieteni ai victimei, care reușiseră să fugă de agresori.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Sibiu, Mihaela Ștraub, a declarat, joi, că tinerii implicați în agresiune au fost identificați, aceștia având vârste cuprinse între 19 și 22 ani și vor fi cercetați și pentru tâlhărie, după ce victima a constatat la spital că i-a dispărut telefonul mobil.

În ceea ce îl privește pe bărbatul de 38 de ani, acesta a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial și fractură de sinus maxilar.

Polițiștii au mai stabilit, în urma audierii persoanelor implicate în altercație, că incidentul a pornit de la muzica ascultată în respectivul bar și de la dedicațiile făcute de către victimă și cei doi prieteni ai săi.