Bazac: PSD nu participă la votul din plen legat de moțiunea de cenzură

Publicat: 16 02. 2012, 08:53
Actualizat: 21 02. 2012, 21:57
Ministrul Sănătății, Ion Bazac, a anunțat, joi, la Parlament, că în urma deciziei grupurilor parlamentare ale PSD, toți reprezentanții partidului nu vor participa la momentul votului moțiunii de cenzură.

Ministrul Sănătății, Ion Bazac, a anunțat, joi, la Parlament, căîn urma deciziei grupurilor parlamentare ale PSD, toțireprezentanții partidului nu vor participa la momentul votuluimoțiunii de cenzură. „Este o decizie a grupurilor parlamentare calucrurile să se întâmple în acest fel (parlamentarii PSD șiminiștrii să nu participe, în plen, la momentul votului moțiunii decenzură, n.r.)”, a spus Bazac.

El a precizat că motivația acestui gest al PSD este că actualacoaliție este solidară cu proiectele de legi pe care Executivul leaprobă prin asumarea răspunderii și în felul acesta vor sădemonstreze că este important ca lucrurile să funcționeze. IonBazac a mai spus că PSD considceră că acordul cu FMI esteprioritatea acestei țări și acestei guvernări și în acest moment,moțiunea de cenzură efectiv nu are sens.

Bazac a precizat că PSD va participa la dezbaterile pe margineamoțiunii dar în momentul votului vor părăsi sala, neparticipând lavot.

Ședința plenului reunit consacrată dezbaterii și votăriimoțiunii de cenzură a PNL și UDMR, „Guvernul PDL-PSD a hotărât:Decât muncă fără rost, mai bine puțin și prost” pe Legeasalarizării a început, joi, în prezența premierului Emil Boc și aCabinetului pe care îl conduce.

Mediafax