Becali a fost așteptat de Mihai Stoica la ieșirea din Parlament

Publicat: 20 05. 2013, 19:49
Actualizat: 06 08. 2014, 12:29
Parlamentarul George Becali a fost așteptat, luni, la ieșirea din Parlament, de Mihai Stoica, cei doi plecând spre casa finanțatorului echipei de fotbal Steaua.

Parlamentarul George Becali a fost așteptat, luni, la ieșirea din Parlament, de Mihai Stoica, cei doi plecând spre casa finanțatorului echipei de fotbal Steaua.

George Becali a așteptat sentința în cazul său, luni după-amiază, la Parlament, în biroul Comisiei Juridice.

El a făcut declarații presei după aflarea sentinței, precizând că se va duce acasă, se va întâlni cu familia, iar apoi va merge singur la organele abilitate.

La ieșirea din Parlament, Becali a fost așteptat de Mihai Stoica.

Cei doi au dat mâna și apoi au urcat în mașini și au plecat spre casa finanțatorului echipei de fotbal Steaua.

Recent, Becali i-a promis lui Mihai Stoica, că va avea grijă de familia acestuia în cazul unei condamnări, iar postul de manager nu va fi ocupat de altcineva.

„Normal că am emoții pentru el după ce a primit la ultima instanța o pedeapsă cu executare. Am vorbit cu managerul Stelei și am stabilit ca în cazul în care el va fi închis, eu să am grijă de familia lui. Totodată, i-am promis că funcția de manager general nu va fi ocupată de nicio altă persoană, iar cât timp va fi la închisoare, jucătorii vor evolua cu numele său pe tricouri”, a declarat Gigi Becali.

Instanța supremă a decis luni să trimită dosarul transferurilor de jucători pentru rejudecare la Curtea de Apel București, instanță care în noiembrie 2012 a dispus pedepse între trei și opt ani de închisoare cu executare sau cu suspendare pentru cei opt oameni de fotbal judecați pentru înșelăciune.

Gigi Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanța supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc și fostul șef al Statului Major General Dumitru Cioflină au primit câte doi ani de închisoare, tot cu executare.