Beyonce, cea mai bine îmbrăcată femeie a anului 2007

Publicat: 15 02. 2012, 10:26
Actualizat: 03 07. 2012, 13:50
Cântăreața americană de R&B Beyonce a primit din partea prestigioasei reviste People titlul de cea mai bine îmbrăcată celebritate pe 2007, în timp ce Britney Spears a primit premiul pentru cel mai șocant moment din modă, după ce s-a ras singură pe cap la începutul acestui an.

Cântăreața americană de R&B Beyonce a primit din partea prestigioasei reviste People titlul de cea mai bine îmbrăcată celebritate pe 2007, în timp ce Britney Spears a primit premiul pentru cel mai șocant moment din modă, după ce s-a ras singură pe cap la începutul acestui an, transmite Reuters.

Anul trecut, revista People a făcut o excepție de la regulă și a realizat topul celor mai bine îmbrăcate vedete pe baza voturilor cititorilor. Astfel, starul din serialul de televiziune "Prietenii tăi", Jennifer Aniston, a primit titlul de cea mai bine îmbrăcată celebritate, cu 54% din voturile cititorilor.

Anul acesta, publicația People nu a mai cerut părerea cititorilor, în schimb, editorii au realizat o listă a celor mai stilate vedete, fără a face un clasament.

Topurile celor mai bine și celor mai prost îmbrăcate celebrități pe 2007, realizate de People, vor apărea în ediția de vineri a publicației americane și includ numeroase staruri hollywoodiene alese pe baza gusturilor lor în materie de modă și stil.

Beyonce, în vârstă de 26 de ani, a fost supranumită "The Showstopper/ Cea uimitoare", în timp ce actrița Cameron Diaz a fost supranumită "The Legs/ Cele mai feumoase picioare", iar actrița Katie Holmes, soția lui Tom Cruise, a primit numele de "The Classic/ Simbolul stilului clasic".

"Beyonce arată uimitor de fiecare dată când iese în public", a declarat editorul revistei People, Cynthia Sanz. "Îi place să-și arate rotunjimile și este strălucitoare", a adăugat aceasta.

Beyonce și-a lansat împreună cu mama sa, stilista Tina Knowles, propria linie de modă, "House of Dereon", care îmbină influențele hip hop cu cele feminine, precum mătasea sau dantela.

În aceeași listă a celor mai bine îmbrăcate celebrități feminine au mai fost incluse actrițele Penelope Cruz, Jessica Biel, Drew Barrymore, Jennifer Lopez, Reese Witherspoon, Ali Larter și cântăreața Gwen Stefani.