Bistrița: Un polițist băut a accidentat mortal o adolescentă pe o trecere de pietoni, apoi a fugit

Publicat: 25 05. 2012, 09:18
Actualizat: 16 05. 2013, 11:13

Un polițist din orașul Năsăud care s-a urcat băut la volan a accidentat mortal o adolescentă în vârstă de 17 ani care traversa strada pe o trecere de pietoni, apoi a fugit de la fața locului, fiind găsit la scurt timp de către colegii săi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, Antonela Gorgan, a declarat corespondentului MEDIAFAX că accidentul s-a petrecut joi seară, în jurul orei 20.00, pe strada George Coșbuc din orașul Năsăud.

„Este vorba despre o fată de 17 ani care traversa strada regulamentar, pe zebră. Ea a fost accidentată mortal de un agent de poliție din Năsăud, în vârstă de 26 de ani, care era băut și care a părăsit locul accidentului imediat. Bărbatul a fost găsit la scurt timp, iar ulterior și-a înaintat demisia. Cel mai probabil, în cursul zilei de vineri va fi emis mandat de arestare preventivă pe numele lui”, a declarat, vineri, Antonela Gorgan.

Potrivit acesteia, victima a fost transportată la Spitalul Orășenesc Năsăud, în stop cardio-respirator, dar medicii nu i-au mai putut salva viața.