Bizar! Un bărbat s-a urcat fără mască în tramvai, dar nu asta a fost surpriza pentru jandarmii care l-au legitimat (VIDEO)

Publicat: 06 10. 2020, 07:28

Un individ de 32 de ani a urcat într-un tramvai, la Arad, după ce a furat din supermarket nu mai puțin de… 21 de batoane de salam! Pentru că nu avea mască și consuma alcool, acesta a atras atenția jandarmilor, care desfășurau o acțiune de responsabilizare a populației cu privire la respectarea normelor de protecție anti-Covid19. Jandarmii au observat bagajul suspect al bărbatului și așa au descoperit furtul de mezeluri!

„Clientul” s-a dus duminică la magazin pentru a fura zeci de batoane de salam, scrie antena3.ro.

Mândru de „izbândă”, acesta s-a urcat în tramvai, dar a „stropit” prada cu alcool, nepurtând mască. S-a nimerit însă să dea nas în nas cu jandarmii, care l-au prins imediat cu furtul de mezeluri.

Filmat în timp ce fura salamul

Individul a mințit inițial că a primit mezelurile de la o mătușă, dar adevărul a ieșit repede la iveală. Pe camerele de supraveghere de la magazinul păgubit se vede cum individul fură salamul.

Bărbatul a fost acuzat de furt, dar a fost amendat și cu 700 de lei pentru consum de alcool în locuri publice și nerespectarea măsurilor de prevenție sanitară anticoronavirus.

Salamul a fost recuperat în totalitate și predat magazinului, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Tupeu de hoț! Ce a făcut un bărbat prins la furat în autobuz, în Voluntari, în momentul în care a fost depistat de polițiști

Polițiștii orașului Voluntari au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, complicitate la tâlhărie calificată și ultraj, în cauză fiind reținuți 3 bărbați pentru 24 de ore. Unul dintre hoți a agresat un polițist în timpul depistării.

„În fapt, la data de 22 septembrie a.c., în jurul orelor 12:20, executând activități specifice într-un mijloc de transport în comun, care se deplasa pe raza orașului Voluntari, polițiștii Brigăzii pentru Transport Public din cadrul D.G.P.M.B. au prins în flagrant 3 bărbați, în timp ce unul dintre aceștia sustrăgea portofelul unui călător, iar ceilați 2 efectuau acte materiale, care să faciliteze furtul”, transmite Poliția.

Sursa citată arată că după momentul depistării, unul dintre bărbați a exercitat acte de violență asupra unuia dintre polițiști, în scopul de a-și asigura scăparea.