Tupeu de hoț! Ce a făcut un bărbat prins la furat în autobuz, în Voluntari, în momentul în care a fost depistat de polițiști

Tupeu de hoț! Ce a făcut un bărbat prins la furat în autobuz, în Voluntari, în momentul în care a fost depistat de polițiști
Publicat: 24/09/2020, 16:26

Polițiștii orașului Voluntari au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, complicitate la tâlhărie calificată și ultraj, în cauză fiind reținuți 3 bărbați pentru 24 de ore. Unul dintre hoți a agresat un polițist în timpul depistării.

„În fapt, la data de 22 septembrie a.c., în jurul orelor 12:20, executând activități specifice într-un mijloc de transport în comun, care se deplasa pe raza orașului Voluntari, polițiștii Brigăzii pentru Transport Public din cadrul D.G.P.M.B. au prins în flagrant 3 bărbați, în timp ce unul dintre aceștia sustrăgea portofelul unui călător, iar ceilați 2 efectuau acte materiale, care să faciliteze furtul”, transmite Poliția.

Sursa citată arată că după momentul depistării, unul dintre bărbați a exercitat acte de violență asupra unuia dintre polițiști, în scopul de a-și asigura scăparea.

„Organele de poliție au procedat la imobilizarea celor 3 bărbați”

„Organele de poliție au procedat la imobilizarea celor 3 bărbați și la conducerea acestora la sediul Poliției Voluntari, pentru efectuarea de verificări și cercetări.

În urma probatoriului administrat, polițiștii ilfoveni au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cele 3 persoane în cauză, acestea fiind prezentate procurorului și ulterior judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Buftea, care a dispus arestarea preventivă față de 2 persoane și arestul la domiciliu pentru cea de-a treia persoană.

Sunt acuzați de tâlhărie calificată și ultraj

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, complicitate la tâlhărie calificată și ultraj, și având în vedere reținerea infracțiunii de ultraj, urmărirea penală revine procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, mai transmite Poliția.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase