BLACK FRIDAY 2012. Site-urile EVOMAG, ALTEX, DOMO – picate, EMAG – stoc epuizat, FLANCO – REDUCERI doar în magazine, nu și pe internet

Publicat: 23 11. 2012, 11:10
Actualizat: 29 07. 2014, 23:47

De BLACK FRIDAY 2012, EVOMAG.RO, ALTEX.RO și DOMO.RO întâmpină probleme, site-urile fiind mai mult picate decât online, EMAG.RO a epuizat aproape întreg stocul, iar FLANCO.RO este singurul care merge fără probleme, deoarece nu se pot face comenzi online.

VINEREA NEAGRĂ – 23 noiembrie 2012 a început în forță: imediat după miezul nopții, site-urile DOMO și EVOMAG erau picate, în timp ce EMAG și ALTEX erau „închise”, anunțând prin intermediul unui mesaj că REDUCERILE vor începe de dimineață.

În jurul orei 10, EMAG.RO anunța că aproape toate produsele scoase la ofertă de BLACK FRIDAY s-au epuizat. După câteva minute, EMAG.RO a picat, afișând mesajul „Serviciu momentan indisponibil” în bara de sus a browser-ului.

EVOMAG.RO, DOMO.RO și ALTEX.RO nu pot fi accesate, în timp ce FLANCO.RO a ales o altă abordare: nu vinde online, având pe site doar un catalog de produse.

BLACK FRIDAY – VINEREA NEAGRĂ 2012. Află aici TOTUL despre REDUCERILE de BLACK FRIDAY de la EMAG, EVOMAG, DOMO, ALTEX, FLANCO