Blue Air introduce cursa Cluj-București. Ce prețuri vor avea biletele

Publicat: 07 02. 2016, 10:49
Actualizat: 07 02. 2016, 12:02

Potrivit unui comunicat transmis, duminică, de Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, zborurile de la Cluj-Napoca vor fi operate după-amiaza, iar cele retur de la București în cursul dimineții.

„Începând cu data de 3 iunie, operatorul aerian Blue Air va opera zboruri pe ruta internă București – Cluj-Napoca – București, în zilele de luni, marți, vineri și sâmbătă. Zborurile de la Cluj-Napoca spre București vor avea loc după-amiaza, iar cele de retur în cursul dimineții”, se arată în comunicat.

Pe site-ul companiei Blue Air apare informația potrivit căreia prețul unei bilet pornește de la 89,99 de lei.

De asemenea, începând cu 23 mai, compania aeriană Lufthansa va suplimenta numărul zborurilor pe ruta Cluj-Napoca – München – Cluj-Napoca cu un număr de cinci frecvențe/săptămână, față de programul de operare actual, aferent sezonului de iarnă. Ruta va fi operată în zilele de luni, marți, miercuri, joi și vineri.

În septembrie anul trecut, compania aeriană low-cost Blue Air anunța că va lua, prin leasing financiar, cinci aeronave, urmând ca până în martie 2016 flota companiei să ajungă la 20 de aeronave, și anunța lansarea a 23 de rute noi. Tot atunci, compania estima că cifra de afaceri va atinge 200 milioane euro, iar numărul pasagerilor va depăși două milioane. Compania a realizat, în 2014, afaceri de 140 milioane euro și a transportat 1,5 milioane pasageri.