Blue Air lansează trei rute noi din Cluj-Napoca. Biletele, de la 19,99 euro

Publicat: 05 06. 2016, 23:44
Aeronavă a companiei aeriene low-cost Blue Air

Potrivit unui comunicat transmis de Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj transmis, vineri, cele două rute internaționale către Liverpool și Dublin se vor opera cu două frecvențe săptămânale, în zilele de luni și vineri, și respectiv, marți și sâmbătă.

„Compania aeriană Blue Air lansează trei rute noi din Cluj-Napoca spre București (3 iunie), Liverpool (3 iunie) și Dublin (4 iunie). Odată cu lansarea celor trei rute noi, Cluj-Napoca devine al șaselea aeroport din România pe care Blue Air operează. Dacă inițial sectorul intern între București și Cluj-Napoca se va opera cu patru frecvențe săptămânale, începând cu 30 octombrie 2016, Blue Air mărește frecvența zborurilor pe această rută, ca urmare a cererii ridicate, la 2 zboruri zilnice. Cele două rute internaționale către Liverpool și Dublin se vor opera cu două frecvențe săptămânale, în zilele de luni și vineri, și respectiv, marți și sâmbătă”, se arată în comunicat.

Gheorghe Răcaru, directorul general al Blue Air, a declarat că deschiderea celor trei rute de la Cluj-Napoca către București, Liverpool și Dublin face parte din strategia de dezvoltare a companiei din acest an.

„Activitatea noastră în România a întregistrat în continuare o creștere semnificativă, datorată în special faptului că urmează să avem o flotă de 28 aeronave Boeing 737 până la jumătatea lunii iunie”, a arătat Răcaru.

Biletele de avion sunt disponibile la tarife începând de la 89,99 lei (pentru București), 19.99 euro (pentru Liverpool) și 34.95 euro (pentru Dublin) – preț pe segment de zbor, TVA și taxe incluse, locuri limitate.