Bobby Brown cere custodia copilului pe care îl are cu Whitney Houston

Publicat: 15 02. 2012, 10:23
Actualizat: 19 02. 2012, 15:46
Cântărețul Bobby Brown a cerut unui judecător din California să redeschidă procesul de custodie cu privire la fiica pe care o are cu fosta sa soție, Whitney Houston, cu care a fost căsătorit timp de 14 ani.

Cântărețul Bobby Brown a cerut unui judecător din California să redeschidă procesul de custodie cu privire la fiica pe care o are cu fosta sa soție, Whitney Houston, cu care a fost căsătorit timp de 14 ani, informează BBC News.

Whitney Houston a primit custodia fiicei lor în vârstă de 14 ani în luna aprilie.

Avocatul lui Brown, Stacy Phillips, a declarat că cei doi cântăreți, care au divorțat în primăvară, încearcă acum să-și refacă căsnicia.

Judecătorul Claudia Silas a spus că va audia ambele părți înainte de a lua o hotărâre.

De asemenea, Bobby Brown susține că Houston nu i-a permis să-și viziteze fiica. În declarațiile depuse la tribunal, el spune că i se cuvine custodia deoarece el a fost cel care a avut grijă de copil.

În procesul din aprilie, Houston a spus curții că Brown este o persoană "pe care nu te poți baza" și că fiica lor nu poate să depindă de el.

Într-un interviu acordat site-ului american People, Bobby Brown a declarat: "Îmi este dor de fiica mea. Scopul meu este să o văd mult mai mult și să fiu implicat în luarea de decizii cu privire la viața ei".

Mai multe știri pe www.mediafax.ro