Bombă în „Cazul Caracal”: Luiza Melencu trăiește, dar este prizoniera unui proxenet albanez!

Publicat: 17 01. 2020, 11:45

Conform celor relatate de aceasta, o femeie i-ar fi povestit că știe din mai multe surse, inclusiv de la Poliția italiană, că Luiza trăiește. „Cineva din zona mea, din Foggia, le-a văzut pe fete, dar numai pe Luiza”, a povestit Mărioara la RTV.

Femeia a continuat să ofere detalii incendiare despre fata răpită de Gheorghe Dincă: „Mi-au explicat situația. Au fost scoase din țară cu fata lui Dincă, cu o firmă de transport. La vamă, vameșul care le-a lăsat să treacă se numește Clejan Ion. Vama de la Oradea, pe acolo au trecut. Așa, bun! Altceva ce mi-au dat… până la vamă au venit cu firma asta de transporturi, iar din vamă a venit unul din Italia și le-a așteptat. Mi-a dat și numărul mașinii! Fetele sunt păzite. Îs păzite de un albanez – că am întrebat pe cineva și mi-a explicat situația. Gabriel Ciocodan a zis că e pe zona Sicilia… a zis că le duce… Stai să iți explic cum a zis – din Bari le duce în Foggia, din Foggia le duce încolo, el le-a găsit ieri seară în zona noastra. Eu sunt în zona Prato. Unde e zona noastră? La Calenzano”.

Până vor fi verificate de autorități aceste informații, Gheorghe Dincă și presupusul său complice, Ștefan Risipițeanu, au ajuns în arestul IPJ Olt, din Slatina. Vineri, cei doi inculpați au fost deferiți judecătorilor de la Tribunalul Olt, care trebuie să se pronunțe cu privire la legalitatea menținerii arestului preventiv.

Reamintim că procurorul general interimar al României, Bogdan Licu, a confirmat rechizitoriul de trimitere în judecată a lui Gheorghe Dincă. Miercuri, dosarul a fost trimis instanței de judecată, în acest caz fiind cercetat și Ștefan Risipițeanu.