Boureanu, plasat în arest la domiciliu, după ce s-a bătut cu polițiștii

Publicat: 03 07. 2017, 18:44
Actualizat: 25 03. 2019, 21:47

„Înlocuiește măsura arestării preventive a inculpatului Boureanu Cristian Alexandru cu măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile”, se arată în decizia de luni a instanței.

Judecătoria Sectorului 1 a analizat propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 de prelungire a mandatului de arestare preventivă.

Decizia de luni, de plasare în arest la domiciliu a lui Boureanu, poate fi contestată la Tribunalul București.

Cristian Boureanu a fost arestat pe 10 iunie, fiind acuzat de ultraj, după ce a lovit polițiștii care au oprit în trafic mașina în care se afla.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au deschis dosar pentru fapte de purtare abuzivă în urma scandalului dintre Cristian Boureanu și polițiști, fostul deputat acuzându-i pe aceștia că l-ar fi agresat.

În spațiul public au apărut mai multe înregistrări din noaptea în care mașina în care se afla Cristian Boureanu a fost oprită pe bulevardul Aviatorilor din Capitală, pe imagini putându-se observa cum fostul deputat îl lovește pe unul din polițiști în zona inghinală, dar și cum omul legii ripostează cu un pumn în zona feței.