Britanic judecat pentru crimă după ce a sărit de la etajul unui hotel cu fiul și fiica sa în brațe

Publicat: 15 02. 2012, 11:48
Actualizat: 09 03. 2012, 08:55
Un britanic este judecat pentru crimă după ce a sărit de la etajul unui hotelul cu fiul și fiica sa în brațe, băiatul, în vârstă de 6 ani, decedând din cauza rănilor suferite, relatează în ediția de luni cotidianul The Guardian.

Un britanic este judecat pentru crimă după ce a sărit de la etajul unui hotelul cu fiul și fiica sa în brațe, băiatul, în vârstă de 6 ani, decedând din cauza rănilor suferite, relatează în ediția de luni cotidianul The Guardian. John Hogan se afla în vacanță în insula Creta cu familia sa, când s-a aruncat de la balconul camerei de hotel împreună cu cei doi copii ai săi.

Fiul lui Hogan, în vârstă de 6 ani, a murit din cauza unor răni la cap, în ciuda încercărilor mamei sale de a-l resuscita. Fiica bărbatului, Mia, atunci în vârstă de 2 ani, a scapat cu o mână ruptă.

John Hogan a declarat, în fața instanței, că nu acceptă acuzațiile de crimă cu premeditare aduse în legătură cu moartea fiului său și tentativă la crimă cu premeditare în ce o privește pe fiica sa. Britanicul a stat timp de 16 luni în arestul poliției din Atena și a încercat de mai multe ori să se sinucidă. El a fost supus unui tratament medical pentru depresie, iar avocații lui susțin că nu era în deplinătatea facultăților mintale în momentul procesului.

Hogan riscă închisoare pe viață pentru moartea fiului său și încă 12 ani, pentru tentativa de ucidere a fiicei sale.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro