Britanic venit la Mamaia, agresat de un taximetrist

Publicat: 04 08. 2013, 00:02
Actualizat: 05 06. 2018, 16:59

Un britanic aflat pe litoralul românesc a fost înjurat, amenințat și lovit de un taximetrist căruia îi reproșase că l-a transportat pe o rută ocolitoare și i-a cerut mai mulți bani decât ar fi costat cursa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Constanța, vineri seară, britanicul, tehnician de lumini la un festival de modă organizat la sfârșitul acestei săptămâni la Mamaia, a plecat cu un taximetru din stațiune, după ce s-a terminat prezentarea de modă, către un local din Constanța.

Ajuns la destinație, bărbatul, care era însoțit de o tânără, nu a vrut să achite costul călătoriei cerut de către taximetrist, respectiv 80 de lei, susținând că a fost dus pe o rută ocolitoare. Între cei doi a izbucnit o altercație, britanicul fiind înjurat și amenințat de către taximetrist, care i-a provocat și o echimoză la brațul drept. În cele din urmă, ei s-au înțeles asupra unei sume mai mici, iar scandalul a fost aplanat.

Sâmbătă, descoperind echimoza de pe braț, victima a mers la Poliția municipiului Constanța și le-a spus oamenilor legii ce se întâmplase cu o noapte înainte, dar nu a vrut să depună plângere împotriva taximetristului.

Polițiștii constănțeni au deschis totuși o anchetă și l-au identificat pe taximetrist, fiind făcute cercetări pentru infracțiunea de tulburare a liniștii și ordinii publice.