Bunicul Luizei Melencu dezvăluie informații despre planurile pe care le avea tânăra dispărută în Caracal: „Intenționa să facă școala de șoferi și să își ia o mașinuță”

Publicat: 09 09. 2019, 11:24

Bunicul Luizei Melencu a spus, după festivitatea de deschidere a noului an școlar de la Colegiul Tehnic „C.D Nenițescu” Craiova, unde învăța Luiza, că aceasta intenționa să facă școala de șoferi în această vară și să își cumpere mașină, pentru a nu mai face autostopul.

„În această vacanță de vară intenționa să facă școala de șoferi și să își ia o mașinuță, era foarte bucuroasă. (…) M-am angajat special pentru ea, aveam un salariu foarte bun, să o ajut să își cumpere o mașină. I-aș ruga pe toți studenții, pe toți elevii să se unească și să lupte împotriva acestor oameni corupți. În Parlament și în Senat sunt oameni pregătiți mai slab decât ei, au avioane, au trenuri, au mașini. Uniți-vă dragi elevi pentru că numai așa puteți să îi învingeți”, a spus bunicul Luizei Melencu.

Luiza Melencu, de 18 ani, a dispărut din Caracal, în luna aprilie 2019. Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că a omorât-o în ziua în care a luat-o la ocazie și, la fel ca în cazul Alexandrei, i-ar fi ars cadavrul.