Cadavrul unui bărbat, găsit într-o mașină carbonizată, pe un câmp din Timiș

Publicat: 20 05. 2013, 13:56
Actualizat: 28 09. 2014, 10:36

O mașină carbonizată a fost găsită, luni, pe un câmp din apropierea localității Utvin din județul Timiș, iar în interiorul autoturismului a fost descoperit cadavrul unui bărbat, polițiștii declanșând o anchetă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Poliției JudețeneTimiș, Ionuț Bocancea, a declarat corespondentului MEDIAFAX că pe un câmp, în apropierea localității Utvin din județul Timiș, a fost găsită, luni, o mașină carbonizată în proporție de 90 la sută, în interiorul căreia se află un cadavru.

„Mașina este carbonizată în proporție de 90 la sută. Localnicii au spus polițiștilor că au auzit o bubuitură azi-noapte (în noaptea de duminică spre luni – n.r.), în jurul orei 1.00, însă nu au dat de știre polițiștilor. Cum s-a făcut ziuă, localnicii au găsit mașina carbonizată, în interiorul căreia se află cadavrul unui bărbat”, a afirmat Ionuț Bocancea.

Potrivit sursei citate, polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, cui aparține autoturismul și pentru identificarea cadavrului din interiorul mașinii.