Călătorie de coșmar pentru pasagerii unui autobuz care a rămas fără frâne. „Oamenii au fost nevoiți să iasă printre cioburi, ușile au fost făcute bucăți”

Publicat: 16 02. 2018, 11:29

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma accidentului, scrie observatorulph.ro. Din primele cercetări, a rezultat că autobuzul a rămas fără frâne. „Azi dimineață la ieșirea din Călugăreni șoferul autobuzului a fost nevoit să ia o decizie de urgență și să bage autovehiculul în șanț pentru că nu mai avea frâne. Firma de transport urmărește doar profitul și nu condițiile în care fac naveta oamenii.

Nu este prima dată când se întâmplă. Oamenii merg în picioare, înghesuiți ca sardinele în microbuze și autobuze în care plouă, rămân fără frâne sau nu li se închid ușile.

În urma incidentului de azi oamenii au fost nevoiți să iasă din mașina direct prin mărăcini și cioburi, pentru că ușile din față au fost rupte și făcute bucăți alături de oglindă și bara din față.

Țin să precizez că nimeni nu ia măsuri, iar domnul primar Enache Nicolae alege să-l ia pe „nu pot face nimic” în brațe. De dimineață a venit să vadă dacă a pățit cineva ceva apoi a plecat. La fel și domnul vice primar care nici măcar nu a avut bunul simț să coboare din mașină. Am fost nevoiți să stăm mai bine de o oră în frig până la sosirea altui autobuz” , a povestit una dintre pasagerele aflate în autobuzul care a intrat în șanț. Primarul comunei a spus că accidentul s-a produs din cauza defecțiunii tehnice a autobuzului și va cerceta situația.