Camilla, ducesa de Cornwall, are COVID-19

Publicat: 14 02. 2022, 15:52
Actualizat: 14 02. 2022, 16:46
Foto: PROFIMEDIA

Camilla, ducesa de Cornwall, a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Și soțul său, Prințul Charles, în vârstă de 73 de ani, a fost confirmat cu virusul săptămâna trecută

Informația potrivit căreia ducesa este infectată cu COVID-19 a fost făcută publică într-un comunicat al Clarence House.

„Alteța Sa Regală Ducesa de Cornwall a fost testată pozitiv pentru COVID-19 și se autoizolează. Continuăm să respectăm recomandările guvernamentale”, a anunţat luni biroul de presă de la Clarence House, reşedinţa oficială a prinţului Charles.

Potrivit unor surse citate de Daily Mail, Camilla, în vârstă de 74 de ani, este vaccinată cu trei doze și s-a izolat încă de când a aflat că soțul ei este bolnav de COVID-19. Între timp, însă, și testul ei a devenit pozitiv, rezultatul fiind comunicat în cursul zilei de luni.

Camilla a fost depistată pentru prima oară cu COVID-19, în timp ce soțul ei, prințul Charles, a mai fost bolnav și anul trecut, în luna martie.

Regina Elisabeta a II-a vrea ca nora sa, Camilla, să primească titlul de „regină consoartă” atunci când prințul Charles va prelua tronul

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a anunțat că își dorește ca nora sa Camilla, ducesa de Cornwall, să fie cunoscută drept „regină consoartă” atunci când prințul Charles va deveni rege, după moartea actualei suverane.

Într-un mesaj care a marcat cea de-a 70-a aniversare a domniei sale, regina a spus că este „dorința ei sinceră” ca nora sa să primească acest titlu, informează BBC.