Caravana Coca-Cola a Crăciunului, „trasă pe dreapta” din cauza pandemiei

Publicat: 09 11. 2020, 11:37
Actualizat: 09 11. 2020, 12:10
Caravana Coca-Cola a Crăciunului, „trasă pe dreapta” din cauza pandemiei / Foto: Pixabay.com

Celebra caravană Coca-Cola, care anunța venirea Crăciunului, a fost „trasă pe dreapta”, din cauza pandemiei.

Turneul caravanei Coca-Cola în Marea Britanie a fost anulat, pentru prima dată în zece ani, din cauza pandemiei de Covid-19, scrie Daily Mirror.

TIR-urile roșii au devenit un simbol al sărbătorilor de iarnă, al reuniunii familiilor, dar nu se potrivesc întrutotul cu regulile distanțării sociale din acest an.

Camioanele pline de luminițe de Crăciun ar fi urmat să viziteze 40 de orașe din Marea Britanie.

Mai mult, oamenii se adunau să primească o Cola gratis și să se fotografieze cu caravana festivă.

Coca-Cola a anunțat că TIR-urile roșii nu vor circula în acest an, din cauza pandemiei. „Din cauza restricțiilor Covid-19, am anulat Coca-Cola Christmas Truck Tour”, a anunțat o purtătoare de cuvânt a companiei.

„Știm că sunteți dezamăgiți, dar siguranța clienților și angajaților este pe primul loc. Sperăm să revenim la anul”.

Este prima dată în zece ani când turneul este anulat. Călătoria începea de obicei în noiembrie. Marea Britanie se află în prezent în al doilea lockdown, din cauza pandemiei de coronavirus. Starea de urgență va dura cel puțin o lună, până la începutul lunii decembrie.

Raed Arafat a făcut anunțul despre Crăciunul și Revelionul din acest an! Cum vom petrece sărbătorile!

Așa cum ne așteptam mulți dintre noi, Sărbătorile de iarnă din acest an vor fi neobișnuite, asta din cauza pandemiei de coronavirus. Raed Arafat a confirmat încă o dată acest lucru!

„Cert este că vor fi sărbători altfel decât au fost în alți ani. Contactul și mobilitatea trebuie să fie la limită, altfel, după sărbători riscăm să ne trezim cu o nouă creștere și să avem un nou val în lunile ianuarie, februarie, martie. Va trebui să fim foarte atenți asupra modului în care vom desfășura sărbătorile”, a declarat Raed Arafat la Știrile PRO TV.