Camionul cu mesajul „Mi-e RUȘINE cu rectorul Toader”, VANDALIZAT cu afișe pe care scrie „Toader PREȘEDINTE”

Publicat: 28 03. 2019, 16:23

Fondatoarea Asociației civice Reset, Daniela Mitrofan, a publicat poza pe Facebook. Aceasta se afla pe cealaltă partea a camionului în timp ce un bărbat lipea mesajele.

„În timp ce eram pe o parte a camionului și strângeam semnături a venit o prietenă și mi-a zis că cineva lipsește pe partea opusă acele hârtii. Bărbatul s-a chinuit puțin, pentru că foile sunt color, cu bandă dublu adezivă, deci a pregătit acțiunea. Acesta a trecut de câteva ori pe lângă noi, ne-a și numit într-un fel, dar nu știm cine este. Noi ne bucurăm totuși că nu ne-au tăiat bannerele, căci de asta ne era frică”, a precizat Daniela Mitrofan pentru Ziarul de Iași.

Reprezentanții Reset spun că deși au primit acordul Primăriei pentru a parca mașina în semn de protest în fața universității timp de trei zile, astăzi locul le-a fost blocat de mai multe mașini aparținând membrilor instituției de învățământ superior.

Pe pagina de Facebook a Asociației a fost postat și un formular prin care se cere demiterea ministrului Justiției, acesta purtând fi semnat de ieșeni.

Foto: Daniela Mitrofan/ Facebook