Campanie de plantare a pomilor, „contramăsură” la protestul lui Mandachi. Un lider social-democrat mizează pe demersul „15 MINUTE plantăm copaci”

Publicat: 17 03. 2019, 09:34

Liderul PSD, Mihai Weber, a lansat campania pe Facebook și propune ca fiecare cetățean să își acorde 15 minute pentru plantarea unui copac, „ca o contramăsură la cele 15 minute pe care le solicitau cei pentru drumuri”, făcând referire la protestul inițiat de Ștefan Mandachi.

„Am lansat o provocare de 15 minute, să planteze fiecare om un pom. Am lansat această provocare și ca o contramăsură la cele 15 minute pe care le solicitau cei pentru drumuri. E o acțiune de plantare de pomi, care se va desfășura de-a lungul acestei luni, în toată țara este luna plantării câte unui copac. Am plantat și eu în Poiana Narciselor. Fiecare om să-și rezerve 15 minute din viață să planteze un om. Am lansat provocarea pe Facebook, pentru toți cetățenii”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

Demersul lui Mihai Weber se numește „15 minute plantăm copaci” și a fost anunțată după ce Direcția Silvică Gorj a lansat acțiunea „Luna Plantării Arborilor”, în cadrul căreia vor fi plantați 350.000 de puieți forestieri, în toate ocoalele silvice din județ.