Când va face Traian Băsescu prima declarație după întoarcerea la Cotroceni

Publicat: 03 09. 2012, 10:07
Actualizat: 21 03. 2017, 13:42

Șeful Cancelariei prezidențiale, Cristian Diaconescu, a declarat, duminică seară, la B1TV, că președintele Traian Băsescu va susține o declarație publică în momentul pe care-l va simți prielnic, menționând că șefii de misiuni ai României vor fi primiți, marți, la Palatul Cotroceni.

„Ca orice politician cu experiență, va face o declarație publică atât de așteptată în momentul pe care-l va simți prielnic. Nu știu când va fi acest moment. În orice caz, va fi luni și marți reuniunea anuală a diplomației. Marți vor veni, conform traditiei de ani și ani de zile, șefii de misiuni ai României la Cotroceni. Sigur că există o serie de elemente de mesaj pe care le va transmite, având însă în vedere mai ales dimensiunile de politică externă pe care Președinția urmează să le susțină în anul 2013 și ceea ce reprezintă teme fundamentale de politică externă pe care, România de data aceasta, trebuie să le parcurgă în acest an”, a precizat Cristian Diaconescu.

Informații privind o posibilă declarație sau chiar conferință de presă a președintelui Traian Băsescu au circulat săptămâna trecută, încă de luni seară, însă șeful statului nu a avut încă o apariție publică de la întoarcerea la Palatul Cotroceni.

În continuare nu se știe când va avea președintele o declarație de presă sau o conferință.

Traian Băsescu nu a mai avut nicio declarație programată de mai bine de trei săptămâni.