Candidat PNL, gafă de neuitat: „Avem cel mai „deflorabil” oraș din România” (VIDEO)

Publicat: 24 09. 2020, 13:50

Candidatul PNL la Consiliul Local al municipiului Slobozia, Gigi Manea, s-a remarcat, zilele acestea, printr-o declarație cel puțin bizară.

Invitat într-o emisiune televizată și întrebat de către prezentatoare ce se mai poate face în orașul Slobozia, pentru a se îmbunătăți traiul oamenilor, Gigi Manea a declarat: „Avem cel mai deflorabil oraș din România”.

Consilierul județean Gigi Manea este soțul prefectului de Ialomița, Tonița Manea.

Gigi Manea a fost numit în fruntea Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare Ialomița în data de 15 mai 2020.

Clotilde Armand, gafă la TV. În timp ce procurorul Portocală a spus că e susținută de ”servicii”, Clotilde Armand invocă instituțiile statului

Europarlamentarul Clotilde Armand, candidat USR-PLUS la Primăria Sectorului 1, a confirmat în cadrul emisiunii „România 9” de la TVR 1,  spusele procurorului Mircea Negulescu, zis și Portocală, despre susținerea acesteia de către serviciile secrete.

Se pare  gafa a fost realizată în joi seară la TVR 1, potrivit EVZ.RO. Clotilde Armand a reamintit spectatorilor că în urmă cu patru ani a candidat la Primăria Sectorului 1 și, după ce a pierdut, a susținut că a fost furată la voturi. În urma plângerilor sale de atunci, instituțiile statului au constatat că afirmațiile ei sunt nefondate.

Gafă la USR-PLUS: Au încurcat orașul în care un candidat urma să candideze și au riscat invalidarea / PNL i-a taxat scump!

Candidatul USR-PLUS pentru Primăria din Câmpia Turzii, Daniela Dolha, a riscat să-i fie respins dosarul de candidatură după ce colegii au făcut o gafă la depunerea documentelor. În dosarul lui Dolha era scris că va candida pentru funcția de edil în Turda, un alt oraș din județul Cluj!

Victor Ponta, despre Monica Anisie: „Nu e de râs că e analfabetă”. Ce gafă a făcut ministrul

Președintele Pro România, Victor Ponta, a ironizat-o pe Monica Anisie, ministrul Educației, după ce aceasta a spus, în cadrul unui interviu, că băncile din școli vor fi dotate cu „pepsiglas”, în loc să folosească termenul corect, „plexiglas”.