Candidatul PDL la Primăria Oradea: Am votat pentru ca orădenii să fie respectați în orașul lor

Publicat: 10 06. 2012, 13:11
Actualizat: 10 06. 2012, 13:11
Candidatul PDL la Primăria Oradea, Mihai Groza, spune că a votat "pentru ca orădenii să fie respectați în orașul lor", el exprimându-și convingerea că "va fi o prezență substanțială de vot, mai ales că nu este chiar o zi de plajă", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Candidatul PDL la Primăria Oradea, Mihai Groza, spune că a votat „pentru ca orădenii să fie respectați în orașul lor”, el exprimându-și convingerea că „va fi o prezență substanțială de vot, mai ales că nu este chiar o zi de plajă”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Candidatul PDL la Primăria Oradea, Mihai Groza, a mers, duminică, la secția de votare 140 de pe Calea Aradului, împreună cu soția sa, și a fost întâmpinat de candidați ai PDL la Consiliul Local Oradea.

„Am votat pentru ca orădenii să fie respectați în orașul lor, am votat pentru proiectele mele, pe care sunt convins că, dacă le vom aplica, orădenii vor avea un trai mai bun, un nivel de suportabilitate a facturilor mult mai ușor decât ceea ce a fost până acum”, a declarat, după vot, Mihai Groza.

Întrebat cum estimează că va fi prezența la vot, Groza a spus că speră ca orădenii să conștientizeze că, de data aceasta, este un singur tur de scrutin.

„Cred că va fi o prezență substanțială la vot, mai ales că nu este chiar o zi de plajă”, a declarat Groza.

În județul Bihor, sunt așteptate la urne 507.300 de persoane înscrise pe listele electorale permanente, plus 1.718 înscrise pe listele electorale complementare. În județ sunt 647 de secții de votare organizate în cele 101 unități administrativ-teritoriale.