Cântăreața hip-hop Eve concertează vineri în București

Publicat: 16 02. 2012, 08:55
Actualizat: 25 02. 2012, 04:07
Cântăreața hip-hop Eve, câștigătoare a premiului Grammy, va concerta vineri pentru prima dată în România, într-un club din Capitală, informează organizatorii evenimentului.

Cântăreața hip-hop Eve, câștigătoare apremiului Grammy, va concerta vineri pentru prima dată în România,într-un club din Capitală, informeazăorganizatorii evenimentului.

Show-ul va avea loc în clubul Bamboo, iar biletele au prețul de 50de lei.

Câștigătoare a premiului Grammy, actriță și prezentatoare tv, EveJihan Jeffers s-a născut în Philadelphia, pe data de 10 noiembrie1978. Artista a vândut peste 7 milioane de albume în întreaga lume.În anul 2003, Eve a devenit mai mult decât o artistă hip-hop,dobândind propriul show tv, „Eve”, care a fost difuzat timp de treisezoane. Cântăreață și actriță, Eve a cunoscut un real succes și înlumea modei, odată cu lansarea propriei linii de îmbrăcăminte,intitulată „Fethis”.

În anul 1999, artista și-a lansat primul album solo, intitulat „LetThere Be Eve…Ruff Ryders’ First Lady”. Albumul a debutat pe loculîntâi în Top Billboard 200, fiind pentru a doua oară când o artistărap atinge această performanță. În aceeași perioadă a colaborat cuThe Roots, pentru single-ul „You Got Me”, și cu Blackstreet &Janet Jackson, pentru „Girlfriend/ Boyfriend”.

Cel de-al doilea album al artistei a apărut pe piață în anul 2001și a prezentat hiturile „Who’s That Girl” și „Let Me Blow Ya Mind”,realizat în colaborare cu Gwen Stefani, recompensat cu un premiuGrammy. Albumul „Scorpion” a debutat pe locul al patrulea în TopBillboard 200 și a fost premiat cu Discul de Platină.

În vara anului 2002, Eve a realizat cel de-al treilea album alcarierei sale, „Eve-Olution”, ce a fost premiat, de aceasta dată,cu discul de aur. Primul extras pe single al albumului a fost”Gangsta Lovin”, un duet cu Alicia Keys.

Au urmat apoi colaborări cu nume precum Jay-Z, Mary J. Blige, SeanPaul, Damian & Stephen Marley etc.

Mediafax