Capitala va o avea o secție de Poliție în Centrul Istoric

Publicat: 31 01. 2013, 20:27
Actualizat: 05 07. 2013, 00:22
Actualul Birou de Poliție din Centrul Istoric al Capitalei va fi transformat în secție de Poliție, zona respectivă urmând să fie tratată drept una "specială de siguranță publică", a anunțat, joi, șeful Poliției Capitalei, comisarul șef Cornel Ciocoiu.

Actualul Birou de Poliție din Centrul Istoric al Capitalei va fi transformat în secție de Poliție, zona respectivă urmând să fie tratată drept una „specială de siguranță publică”, a anunțat, joi, șeful Poliției Capitalei, comisarul șef Cornel Ciocoiu.

Potrivit lui Ciocoiu, numărul polițiștilor care lucrează în Biroul de Poliție pentru Centrul Istoric a fost deja suplimentat.

„Am suplimentat numărul lucrătorilor cu 30 de oameni și dorim ca, până la sfârșitul anului, să ajungem la 80”, a mai spus șeful Poliției Capitalei.

Cornel Ciocoiu a explicat că se dorește ca viitoarea secție de Poliție să funcționeze într-o „zonă specială de siguranță publică, în condițiile în care Centrul Istoric se află la limita între sectoare”, iar secțiile de Poliție, pentru a interveni în cazul unor evenimente, trebuie acum „să lase descoperite alte zone”, a explicat el.