CARANTINĂ, varianta românescă | Scene șocante la un centru din Maramureș. Mai multe persoane „s-au izolat” ca la cazino: Jocuri de noroc și băutură – VIDEO

Publicat: 02 04. 2020, 16:23
Scene șocante la un centru din Maramureș. Mai multe persoane „s-au izolat” ca la cazino: Jocuri de noroc și băutură / Sursă FOTO: captură YouTube

Scenele au fost filmate zilele trecute într-un hotel din Sighetu Marmației. Deși trebuiau să stea în camerele lor, bărbații și-au dat întâlnire în restaurantul hotelului și au dat startul unei petrecei. Ulterior, autoritățile s-au sesizat și au deschis dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

„Dă mai tare un pic! Dă la maximum! Eu răspund. Zice lumea că este rău în România. Uitaţi, aici, colegii mei. Colegi de suferinţă. De-aia am venit din străinătate, că este prea bine în România!”, spune unul dintre petrecăreți.

Bărbaţii s-au întors din Germania, Franţa, Italia şi Anglia. Săptămâna trecută, când au revenit în ţară, au fost implicaţi într-un accident. Microbuzul care îi aducea de la aeroport s-a ciocnit cu o ambulanţă, iar apoi s-a răsturnat. Au avut noroc. Niciunul nu a fost rănit, potrivit ziarului vasiledale.ro.

Acum a fost deschis un dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.