Care a fost reacția unui candidat după ce a primit doar un vot la alegeri: „Nici măcar familia mea nu m-a votat”  

Publicat: 13 01. 2022, 18:16
Care a fost reacția unui candidat după ce a primit doar un vot la alegeri / Sursă Foto: Pixabay - Ilustrativ

Un bărbat din statul indian Gujarat care a candidat pentru un post decizional în satul său, pe durata alegerilor locale de luna trecută, a izbucnit în lacrimi după numărătoarea voturilor, când a văzut că primise doar un singur vot. Dezamăgirea bărbatului a fost că familia lui numără cel puţin 12 membri cu drept de vot.

Santosh Halpati a candidat pentru o funcţie de conducere în satul Chharwala din districtul Vapi şi, deşi nu se aştepta cu adevărat să câştige, cu siguranţă nu se aştepta să primească un singur vot – al lui.

Bărbatul pur şi simplu a căzut jos şi a început să plângă lângă biroul electoral când a primit vestea, spunându-le reporterilor că avea 12 membri apropiaţi ai familiei pe care se baza, însă aceştia fie nu au venit la vot, fie au ales să voteze pentru altcineva.

„Alegeri o să mai fie. Dar eu am primit un singur vot. Nici măcar familia mea nu m-a votat”, a declarat el pentru presa indiană, citată de 20 Minutos.

Un caz similar s-a înregistrat în urmă cu câţiva ani, când un candidat independent din statul indian Punjab a izbucnit în plâns în timp ce îi spunea unui reporter că a primit doar 5 voturi, în ciuda faptului că avea 9 membri ai familiei cu drept de vot.