Carmen Iohannis, la turneul de tenis Sibiu Open. Prima Doamnă joacă alături de copii la „Kids Day”

Publicat: 18 09. 2016, 17:14
Actualizat: 19 09. 2016, 09:29

This browser does not support the video element.

„Kids Day” este un eveniment tradițional al Sibiu Open și reunește copii de toate vârstele, care joacă tenis și participă la concursuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Soția președintelui a declarat că participă la un meci demonstrativ cu copiii.

„Până acum am vorbit despre sport și acum vrea să și joc un pic de sport și să-i îndemn pe cei mici și pe cei mari să se apuce de sport. Ăsta e semnalul pe care vreau să-l dau”, a declarat soția președintelui Klaus Iohannis.

Câțiva elevi din clasa în care Carmen Iohannis este dirigintă participă și ei la „Kids Day” din cadrul Sibiu Open, ei spunând că au venit să își susțină dascălul.

Întrebată la ce evenimente sportive va mai fi văzută, având în vedere că a alergat și la Semimaratonul Sibiu 2016, soția președintelul a afirmat că îi ajung cele două sporturi, dar se gândește și „la munte un pic”. În acest context, Carmen Iohannis a afirmat că președintele a fost sâmbătă pe Negoiu, iar duminică nu ajunge la Sibiu.

Turneul de tenis Sibiu Open este considerat a fi cel mai important turneu de tenis masculin din România și se desfășoară în perioada 17 – 25 septembrie.