CARTEA la metrou – Invitație la LECTURĂ, miercuri, 27 martie

Publicat: 24 03. 2019, 19:27

Cu toții știm că în „epoca vitezei” timpul liber parcă a dispărut în neant, mai ales cel dedicat lecturii. Însă cine ne oprește să nu ne bucurăm de actul minunat al cititului oriunde și oricând? Mai ales că mulți dintre noi petrecem zilnic destul de mult timp în mijloacele de transport, fie că mergem la serviciu, fie că mergem la școală, sau că pur și simplu străbatem orașul de la un capăt la celălalt pentru rezolvarea diferitelor treburi. 

Așadar, de ce să nu profităm de acele 20-30 de minute (după fiecare caz în parte) și să îl transformăm în ceva productiv și plăcut? 

Astfel, cu mic cu mare, inginer, profesor, școlar sau pensionar, haideți să ne adunăm miercuri, 27 martie, începând cu ora 9:00 la metrou, unde să ne bucurăm împreună de minunatele mici obiecte numite cărți, care au  contribuit la dezvoltarea umanității. Cine poate știi ce idei surprinzătoare ne vor veni citind? 

Voluntarii campaniei „Cartea la metrou: Atenție se închid ușile, se deschid cărțile!” vor oferi cărți din colecțiile „Litera – Carte Pentru Toți” și „Scriitori români ilustrați” tuturor celor care sunt surprinși captivați de universul cărților pe care le citesc.

Prin urmare, haideți să ne întâlnim om cu om și carte cu carte, MIERCURI, 27 MARTIE!

Foto: Facebook