Căruțaș spulberat de o mașină, pe un drum din Ialomița. Bărbatul nu a supraviețuit impactului

Publicat: 23 10. 2020, 22:47
Actualizat: 23 10. 2020, 22:58

Un accident mortal a avut loc, vineri, pe Drumul Național 21 (DN21), Slobozia-Brăila, în apropierea localității Iazu, din județul Ialomița. Un căruțaș a fost spulberat de o mașină, iar în urma impactului bărbatul a suferit răni grave și a intrat în stop cardio-respirator.

Medicii sosiți la fața locului l-au resuscitat, dar fără succes, fiind declarat decesul. În mașină se aflau trei persoane, doi adulți și un copil, dar nimeni nu a fost rănit.

Traficul a fost blocat pentru aproximativ o oră. Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Căruță spulberată de un microbuz, în Suceava. O femeie și un copil din atelaj au fost răniți, iar calul a rămas prins sub autovehicul

Un grav accident a avut loc, în dimineața zilei de 19 septembrie, în localitatea Pătrăuți din județul Suceava. Un microbuz a spulberat o căruță în care se aflau o femeie și un copil de 8 ani, care au fost răniți și au ajuns la spital. Șoferul a refuzat transportul la spital.

Impactul a fost atât de puternic, încât căruța și calul au ajuns sub microbuz. Ulterior, animalul a fost extras de sub autevehicul, în viață, dar cu răni grave.

Căruțaș de 16 ani, lovit de un șofer care nu i-a acordat prioritate pe un drum din județul Ialomița

Un căruțaș, în vârstă de 16 ani, a fost lovit în plin de un șofer, care nu i-a acordat prioritate pe un drum de pe raza comunei Movilița, județul Ialomița.

Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat de 31 de ani din Amara, conducea un autoturism pe o stradă din comuna Movilița, nu ar fi acordat prioritate de trecere într-o intersecție unui atelaj hipo condus de un minor de 16 ani din Movilița.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului atelajului hipo, care a fost transportat la Spitalul Municipal Urziceni pentru îngrijiri medicale.

Copil de 6 ani, ucis de o căruță pe un drum din județul Dâmbovița. Cum s-a petrecut tragedia

Un băiat de 6 ani a murit, la sfârșitul lunii august, pe un drum din județul Dâmbovița, după ce căruța în care se afla s-a răsturnat peste el, în mers, prinzându-l dedesubt.

Copilul a fost scos imediat de către pompieri de sub atelaj, iar medicii sosiți la fața locului au făcut manevre de resuscitare și a fost chemat inclusiv un elicopter SMURD, dar  băiatul nu a supraviețuit, informează Antena 3.