Cât au durat CELE MAI SCURTE căsnicii din acest an. Șeful Serviciului Stării Civile: „Este problema omului. Poate s-au cunoscut prea puțin”

Publicat: 28 10. 2014, 13:09
Actualizat: 28 10. 2014, 13:57

Cele două cupluri au ales să divorțeze și au depus documentele necesare la Serviciul de Stare Civilă, la doar două luni de la căsătorie. Unul din cupluri s-a căsătorit în luna iunie a acestui an, iar celălalt în august. Însurățeii aveau vârste cuprinse între 25 și 35 de ani.

Reprezentanții Serviciului de Stare Civilă au precizat că în 2014 au primit 31 de dosare depuse pentru desfacerea căsătoriei. În cazul a 23 din ele s-a pronunțat deja divorțul. Cei care vor să se despartă plătesc suma de 500 de lei pentru întocmirea actelor de divorț, scrie botosaninews.ro.

„La divorțul de comun acord nu se comentează și nu intru nici eu în amănunte din două motive: este problema omului, iar în al doilea rând nu am unde consemna așa ceva. Fie s-au cunoscut prea puțin sau sunt cazuri în care stau cinci-șase ani împreună cu cineva, iar după aceea o hârtie ți se pare că îți schimbă viața și întorci foaia pentru o prostie”, a declarat Constantin Gabur, șeful Serviciului Stării Civile din cadrul Primăriei Botoșani.