Cătălin Rădulescu, atac dur la Manda și Iordache: „Niște habarniști. Nu și-au făcut treaba nici în comisii”

Publicat: 08 03. 2018, 16:08

„Mi-am depus candidatura fără susținerea organizației. Nu am comentat până acum cât de buni sau nebuni sunt, dar colegii din Oltenia sa se abțină- Manda și Iordache. Florin Iordache să vadă de comisia lui și să nu mai facă pe deșteptul să ne dea exemple ce bun jurist este. Am contestat modul de alegere în Congres. Dacă acești doi domni deștepti, cum se cred dânșii, și care nu au dovedit că și-au făcut treaba măcar în comisiile pe care le conduc, niciunul dintre ei. Fac referire și stiu mai bine că nu am avut susținere, pentru că cerința a fost că se dă susținere pentru o singură persoană, deci noi nici nu am intrat în votul organizației. Domnii aceștia, care sunt habarniști, ar trebui să știe, să nu mintă în fața televiziunilor”, a declarat joi, Cătălin Rădulescu.

„Votul de sâmbătă mi se pare că nu își are rostul. Trebuia să rămânem cu funcțiile până la congresul la termen și să organizăm atunci pentru toate funcțiile. Nu veți avea mari surprize. Probabil va fi omul și locul. Unii s-au îmbolnăvit noaptea, au răcit a doua zi, nu au mai vrut să candideze.M-aș bucura să candideze Nicu Bănicioiu”, a mai spus Rădulescu.

Parlamentarul susține că unii s-au retras tocmai pentru că șansele erau zero după actuala formulă de alegere.

„Case closed. Trebuia ca toată lumea să candideze. Mâine se vor discuta toate candidaturile și se va face o listă cu toți cei care candidează. Unii și-au depus candidaturile și apoi au răcit și nu pot vorbi răciți la congres. M-am mirat de faptul că s-au înscris și apoi s-au îmbolnăvit”, a spus Rădulescu.