Câți bani câștigă acum Nicușor Dan. Primarul Capitalei a dat lovitura după alegerile locale!

Publicat: 18 10. 2020, 10:25
Câți bani câștigă acum Nicușor Dan. Primarul Capitalei a dat lovitura după alegerile locale! / Sursa FOTO: capital.ro

Noul primar general al Capitalei a dat lovitura după ce s-a impus în alegerile locale din septembrie. Și nu vorbim aici doar despre o lovitură profesională, ci și una financiară, căci funcția în care a fost votat Nicușor Dan presupune un venit lunar consistent, pe măsura responsabilităților avute.

Așadar, putem spune că au trecut de mult vremurile când se spunea că a fi bugetar înseamnă trai în sărăcie. Azi, iată că unii politicieni își clădesc adevărate imperii din beneficiile muncii la stat.

Câți bani câștigă acum Nicușor Dan. Mult mai mulți decât în Parlament!

Saltul financiar făcut de Nicușor Dan ca primar general este unul uriaș. Ca parlamentar, el băga în buzunar puțin peste 10.000 de lei lunar, însă acum, ca primar general al Capitalei, Nicușor Dan înregistrează o creștere cu 50% a veniturilor. Astfel, de la 10.000 de lei pe lună ajunge să câștige 15.000 de lei!

Putem spune că abia de acum înainte începe Nicușor Dan să „guste” o altfel de viață? De fapt, o spune chiar el, căci într-un interviu recent acordat el singura afirma că primul salariu din care s-a putut întreține a fost cel de… parlamentar.

Acum, ca primar al Capitalei, îi va fi și mai ușor să-și întrețină familia. Și asta fără să ținem cont și de veniturile soției, manager la colosul francez Renault.