Câți bani erau în portofelul găsit de o profesoară din Motru

Publicat: 09 11. 2017, 17:14

Grațiela Manciu, profesor la Colegiul Tehnic Motru, a observat, lângă o tarabă din piață, un portofel în care erau acte, 870 de lei și carduri bancare.

Femeia în vârstă de 38 de ani a mers direct la Poliție.

„A adus, joi, la sediul Poliției din localitate, un portofel pe care îl găsise în zona pieței și care conținea acte de identitate, carduri bancare, precum și suma de 870 de lei, pentru a fi returnat proprietarului.Polițiștii au stabilit că proprietara portofelului este o femeie de 30 de ani, din Drobeta Turnu Severin. La scurt timp, femeia a fost identificată și invitată la sediul Poliției Municipiului Motru, unde i-a fost predat portofelul, chiar de către persoana care l-a găsit”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu.

În luna octombrie, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din județul Mehedinți, a predat la Poliție, un portofel plin cu bani pe care l-a găsit tot pe o stradă din municipiul Motru. Bogdan Stănulescu a aflat la secție că portofelul în care se aflau 700 de euro aparține unui preot.