Câți lei costă un brad de Crăciun în supermarket-urile Carrefour din București

Publicat: 16 12. 2022, 09:02
Actualizat: 16 12. 2022, 09:02

Mai sunt mai puțin de zece zile până la Crăciun, iar pregătirile pentru marea sărbătoare nu întârzie să apară. Cei ce nu au reușit să cumpere un brad artificial pe care să îl împodobească după bunul plac, ei bine, iată la ce prețuri trebuie să se aștepte!

Cu toții ne dorim un brad cât mai stufos și cu o tentă cât mai naturală, însă unele prețuri lasă de dorit de cele mai multe ori.

Totuși, există și brazi artificiali în unele supermarket-uri cu tarife destul de accesibile, acum, în prag de Crăciun.

De exemplu, un brad artificial verde de 210 cm, într-un supermarket Carrefour, costă acum 449 de lei, iar unul alb de 140 cm are prețul de 139 de lei.

Un alt brad artificial, tot pe culoarea verde, costă 229 de lei, iar înălțimea este de 210 cm.

Magazinele au redus tarifele la globuri și beteală

Totuși, nu vei scăpa doar cu atât, asta dacă vrei să cumperi și podoabe speciale pentru acesta. Marile magazine se întrec în oferte care mai de care mai tentante.

Tot în Carrefour, spre exemplu, cel mai ieftin glob te costă puțin sub 4 lei, însă dacă îți dorești să cumperi mai multe, s-ar putea să îți golești buzunarul mai repede decât ai crede.

Un mini set de globuri ajunge la 47 de lei, iar un set cu 4 bucăți de beteală costă aproximativ 23 de lei.

Totuși, nu e nevoie să le cumperi pe cele mai scumpe, în cele din urmă contează să te bucuri de magia Crăciunului alături de cei dragi.