Caz cutremurător. Un câine a fost mutilat după ce i-a fost pusă o petardă în gură FOTO

Publicat: 01 01. 2020, 13:12

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că în urma verificărilor va trebui să se stabilească dacă fapta se încadrează la infracțiune sau contravenție.

„Pe str. Botizului din Satu Mare un câine maidanez, care trăiește din mila locuitorilor zonei, a fost dus la veterinar după ce un grup de minori ar fi aruncat petarde spre zona în care se afla animalul. Polițiștii s-au autosezizat și fac verificări în acest caz. S-a luat legătura cu Asociația FreeLife, iar membrii acesteia urmează să se prezinte joi la Poliția municipiului Satu Mare pentru a oferi mai multe detalii despre incident. În urma verificărilor va trebui să se stabilească dacă fapta se încadrează la infracțiune sau contravenție”, a spus Gabor.

Potrivit acesteia, copiii nu au fost, încă, identificați.

Reprezentanții Asociației FreeLife au scris, pe pagina de Facebook, că Lia, cățelușa care a fost desfigurată, a fost salvată de veterinari și se află sub tratament. Ei oferă și recompensă pentru cei care vor oferi informații cu privire la cei care au mutilat animalul.

„Din păcate acesta este rezultatul PETARDELOR. A început