Copilul de 9 ani din Botoșani, dat dispărut după ce a plecat la şcoală, a fost găsit

Publicat: 10 02. 2022, 09:44
Actualizat: 10 02. 2022, 10:30

Darius, copilul de 9 de ani care a fost dat dispărut, a fost găsit. Băiatul se afla într-o scară de bloc. Polițștii din Botoșani au anunțat că nu a fost victima unei infracțiuni.

Băiatul a fost internat într-un centru de primire a copilului, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani.
“Minorul a fost identificat în aceasta dimineaţă, în municipiul Botoşani.  Acesta este in afara oricărui pericol şi nu a fost victima vreunei infracţiuni în perioada în care a lipsit de la domiciliu. A fost internat intr-un Centru de Primire a Copilului în Regim de Urgenţă şi urmează să stabilim împrejurările care au condus la părăsirea domiciliului de către acesta”, a anunţat IPJ Botoşani.

Copilul a fost găsit într-o scară de bloc. Adelin Darius Zafiu a fost văzut de un locatar. Acesta l-a recunoscut pe băiat din fotografia transmisă de Poliţie şi a anunţat autorităţile. Se pare că băieţelul provine dintr-o familie cu mulţi copii şi cu o stare materială precară, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu, relatează Agerpres.

Miercuri, în jurul orei 22.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un băiat de 9 ani, din municipiul Botoşani, a plecat de acasă în jurul orei 8:00 pentru a merge la şcoală, iar până în prezent nu a revenit, informează Poliția Județeană Botoșani.