Caz incredibil în Timișoara: un șofer a făcut o șoferiță să îi lovească mașina, apoi s-a dat jos și a început să îi facă avansuri. Ce a urmat

Publicat: 04 08. 2015, 13:27

Femeia, care era în mașină cu copilul ei de numai 2 ani, susține că șoferul celeilalte mașini, cu numere de Italia, a tot șicanat-o în trafic, iar mai apoi a trecut în fața ei și a pus mai multe frâne bruște. La semaforul de la Fabrica de Bere, inevitabilul s-a produs: șoferița a lovit autoturismul în spate.

În acel moment, spune ea, bărbatul s-a dat jos și ar fi început să-i facă avansuri. Speriată, când și-a văzut și copilul plângând, femeia s-a baricadat în mașină și și-a sunat soțul. Acesta a venit cu încă un prieten și, împreună, l-ar fi luat la bătaie pe șofer. Furios, soțul l-a lovit cu capul în gură pe bărbat și l-a umplut de sânge, scrie sursa.

La fața locului a sosit și un echipaj SMURD, care l-a preluat pe șoferul rănit, transportându-l la spital pentru îngrijiri. Acesta susține că nu a făcut nimic din ce povestește femeia, însă cei care vor stabili asta sunt polițiștii, care au deschis o anchetă și îi vor audia pe cei implicați.