GÂNDUL LIVE. Caz incredibil la Botoșani. Un adolescent a fost înjunghiat de un băiat de 14 ani

Publicat: 09 11. 2020, 14:35

This browser does not support the video element.

Incident grav la Botoșani. Un minor de 14 ani a înjungiat în spate pe un copil de 16 ani, pe o stradă din municipiu, în seara zilei de 8 noiembrie.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmand ca in funcţie de rezultatul acestora şi de concluziile medico-legale sa fie dispuse măsuri în consecinţă, precizează IPJ Botoşani.

Potrivit IPJ Botoşani, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că un copil de 16 ani ar fi fost victima unei agresiuni în timp ce se deplasa pe Pietonalul Unirii din oraş. Copilul a reuşit să ajungă acasă, de unde a sunat la 112.

El a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Tânăr român, înjunghiat în Italia. Iubita victimei: „Omoară-mă! El nu este de vină!”

O tragedia a rezultat dintr-o gelozia nebună într-un magazin de electrocasnice din Italia. Stella Anton, o tânără cu cetățeanie română, rezidentă în Reggio Emilia, s-a aruncat în mijlocul unui conflict, pentru a încerca să împiedice o tragedie de proportii.

L. Giuliano, un bărbat de 48 de ani, căsătorit, originar din Napoli și rezident în oraș, a înjunghiat un tânăr român de 48 de ani din același oraș din Campania, care se află acum în stare gravă la Spitalul Santa Maria Nuova din Reggio Emilia.

Atac în noaptea de Halloween, în Canada. Un bărbat costumat a înjunghiat mai mulți oameni: doi morți și cel puțin cinci răniți

Două persoane au fost ucise şi alte cinci au fost rănite în atacuri cu armă albă comise în noaptea de sâmbătă spre duminică la Quebec, estul Canadei, a anunţat poliţia canadiană, potrivit AFP.

Tragicul incident a avut loc la scurt timp după miezul nopţii, în partea veche a oraşului Quebec, iar poliţia a arestat un suspect, un bărbat între 20 şi 30 de ani, înarmat cu o sabie şi îmbrăcat în ţinută medievală, a anunţat Etienne Doyon, purtătorul de cuvânt al poliţiei din Quebec.

Totodată, poliţia le-a cerut oamenilor „să rămână în case, cu uşile încuiate”, pentru că „o anchetă este în continuare în curs”.