Caz revoltător în Brăila: Un bărbat a obligat un minor să-l masturbeze în schimbul unor sume de bani

Publicat: 06 08. 2019, 15:42

Acesta și-a satisfăcut dorințele sexuale cu ajutorul unui minor de doar 12 ani. Bărbatul din comuna Galbenu, sat Drogu, a profitat de copilul căruia i-a promis că îi dă telefonul, ba chiar i-a dat și bani, după care l-a obligat să îl masturbeze, scrie Obiectiv Vocea Brăilei.

Totul s-a întâmplat pe 24 și 28 iulie, în jurul orei 21:00, la locuința agresorului „Profitând de imposibilitatea de a-și exprima voința în mod valabil și promițându-i oferirea de bani și înmânarea telefonului său mobil pentru a-l folosi la jocuri virtuale, inculpatul a efectuat câte un act de masturbare în prezența persoanei vătămate minore M.V., în vârstă de 12 ani. I-a oferit apoi sumele de 10 lei, respectiv 11 lei și a determinat-o să-l masturbeze în continuare”, a declarat procurorul de caz.

Potrivit informațiilor transmise de Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei, în data de 31 iulie, procurorii au solicitat instanței de judecată arestarea preventivă a inculpatului Mîță Daniel, pentru infracțiunea prevăzută de art. 219 al.1 și 2 din Cod Penal. Cererea a fost admisă de judecătorul competent, care a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pentru inculpat pentru o perioadă de 30 de zile. „Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Mîță Daniel pe o durată de 30 de zile, cuprinsă între 31.07.2019 până la data de 29.08.2019 inclusiv. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare”, este soluția Judecătoriei Făurei.

Bărbatul de 32 de ani acuzat de agresiune sexuală și a fost reținut pentru 30 de zile. Inculpatul a formulat contestație la arestarea preventivă.